November 27, 2017

Nak Gomol Si Bulus Manja? Catmosphere Kan Ada

Wahhhh syoknyaa dapat main – main, dapat belai si bulus yang gebu gebus dekat Catmosphere Geli Geli Kucing Eeeeee geram je tengok depa ni kan Beberapa tetamu khas kami semalam dah dapat dah peluang nak bermain dengan si bulus dekat Catmosphere ni Hampa bila lagi ??

Laa, busy sangat sampai tak dapat nak bawak family jalan merata ?? ? Alah takpa, Catmosphere kan ada Boleh bawak satu family mai sini haa. Mesti depa suka sangat2. Bukak ja sekolah nanti, dapatla si cilik hampa ceghita jugak kat kawan2 yang depa pi bejalan kat Catmosphere ni. Ada aircond, selesa, ada banyak meow yang comel2 dan harga masuk murah gilaa.

Sekarang ada promosi, RM5 per person sahaja Rugila kalau hampa tak datang. Si bulus pun excited tunggu hampa tau. Kalau nak datang, pastikan hampa call kami dulu naa untuk booking JOM SINGGAH DI CATMOSPHERE

05-8050302
“SUKA KUCING, MESTI SUKA GELI GELI KUCING”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top