Cats For Adoption (MOHON SHARE)

Ibu dan seekor anak kucing yang memerlukan tuan baru

Anak kucing betina yang berusia 4 bulan bersama ibunya ini perlukan bantuan anda untuk mencari tuan dan rumah baru.

Untuk pengetahuan anda, tuan mereka ni baik sebenarnya dan bela banyak kucing. Tapi terpaksa pindah jauh bulan depan. Tak mampu nak bawak semua ni sekali Tak sampai hati pun sebenarnya nak berikan mereka ini pada orang lain. Kami mohon bantuan anda ya yang sudi nak beri kasih sayang kat ibu dan anak ini. Mereka duduk di Pokok Assam, Taiping 🙂

Kalau ada yang sudi, boleh hubungi nombor ni.
0103707290
Cik Nur Fadzillah

7 CATS FOR ADOPTION !!! ??? (MOHON SHARE)

Bantu kami cari tuan baru untuk si bulus-bulus ni!
Dorang ni semua umur dalam 1 tahun setengah ? Semuanya manja-manja. Duduk sekali, tak garang pun tau. Kucing-kucing ni semuanya datang dari tuan yang sama dengan pasangan ibu dan anak tu.

Kami mohon sangat bantuan anda untuk jaga dan berikan kasih sayang kepada dorang ni semua. Tak dapat bela semua pun takpelah. Amikla yang mana berkenan dan mudah-mudahan semuanya akan dapat tuan baru jugak nanti ? Mereka ni duduk di area Pokok Assam, Taiping.

Kalau ada yang sudi, boleh hubungi nombor ni ya
0103707290
Cik Nur Fadzillah

2 thoughts on “Kucing Untuk Diberi Percuma!”

  1. Hi saya ada 2 ekor kitten domestic cat utk diberi/ adopt secara percuma. Ada x adoption cat centre yg boleh saya rujuk?

    1. Hai. Kami boleh iklankan dengan percuma di FB Page Geli Geli Kucing-Taiping. Tapi kebanyakkan pengikut di page tersebut adalah dari Area Taiping/Ipoh/Kuala Kangsar sahaja. Mungkin puan boleh iklankan ke Group FB seperi Group Pencinta Kucing dan sebagainya mengenai adoption itu.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top