Majalah Kucing No.1 Malaysia

Wahhhhh, Geli Geli Kucing masuk majalah ‘HAI MEOW’ lagi lahhh

Seronoknyaaa

Ingat lagi tak event ‘Sehari Bersama Si Meow’ di Mydin Parit Buntar masa bulan Mei tuhttp://www.geligelikucing.com/blog/blog/temui-kami-di-mydin-parit-buntar/

Haaa, artikel tentang event tu dah masuk majalah tau Kalau anda nak baca, boleh lah beli majalah ‘Hai Meow’ ni kat kedai kami. Terima kasih kerana masih menyokong kami Kami tak pernah lupakan pelanggan-pelanggan kami, Meow Rangers yang baik-baik semua ni Kucing-kucing korang, lagi lah kami sayang. Doakan kami terus berkembang ye

Anda boleh click di bawah juga untuk ketahui siapa pemenang Anugerah Insan Prihatin yang telah diumumkan semasa event berlangsung.

http://www.geligelikucing.com/blog/blog/penerima-anugerah-insan-prihatin-2017/

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top