Brit Premium

Stock makanan kucing sehat dan terbaru dah ada di Geli Geli Kucing laaa

Pernah dengar tentang makanan Brit Care kan Haaa, kalini kami nak kenaikan makanan jenama Brit Premium pulak atau lebih dikenali sebagai Brit Wellness Ada dalam packaging 8kg tau Antara jenis makanan Brit Premium di kedai kami ni adalah :

1. Cat Kitten

Protein 38%
Fat 19%
.
2. Cat Adult Salmon

? Protein 35%
? Fat 15%

3. Cat Adult Chicken

Protein 35%
Fat 15%

Tinggi jugak kan Protein dengan Fatnya berbanding makanan lain ? ? Confirm la baguih untuk si bulus tu hehe Mai laa kedai cepat cepat untuk dapatkan makanan Brit ni untuk si bulus hampa ? Jangan lupa call kami dulu untuk pastikan stok masih ada.

Taiping:     05-8050302

Ipoh:          013-5201060

Atau boleh pm kami terus :

https://www.facebook.com/messages/t/110242749146056

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top